Friday 17 February 2012

Tretrådigt i nya färgerNu har jag försökt något nytt, för mig i alla fall! Jag har spunnit o tvinnat 3-trådigt med 3 olika färger. Det blir ett något tjockare garn, rundare i diametern och från håll ganska jämt i färg men på nära håll syns det att färgen är ett resultat av 3 olika färger. Det blev ganska precis 250 (vilket jag tycker är rätt mycket för att få från 3 spolar), av rött, oranget och mörkt lila.


Jag föreställer mig att om jag färgade en sats på 250 ull på samma gång och använde allt färgpulver som jag använde för de 3 olika färgerna i den satse så skulle jag ha fått färgen som syns på avstånd. Men nu har det blivit mycket interessantare med 3 färger i tråden.

No comments:

Post a Comment

Please leave a message. You might need to check 'I am not a robot' before submitting your comment.
Ik word blij als je een opmerking achterlaat, je moet misschien 'I am not a robot' aanvinken voordat je nogmaals op 'Publish' klikt.