Sunday 7 December 2014

Varför

drar jag mig för att lägga upp? I måndags, när tredje steget i KAL-en publicerades så satte jag mig och ritade och räknade på hur det skulle bli, allt efter utmärkta instruktioner från Dödergöken. Inga problem, det såg bra ut, siffrorna stämde. Men resten av veckan har det bara legat, och det är inte förräns nu, i elfte stunden, att jag lägger upp. Meh, det är fegt och inte konstruktivt.

KoftKAL-en ska just hjälpa mig att lyckas med koftan, och på så sätt kommer garnstashen att minska lite så att jag kan spinna mer så att det kan bli fler lyckade koftor!

Nu har jag 101 maskor på pinnarna och ikväll ska det i alla fall bli några cm stickat!


3 comments:

 1. Vad kul att du är igång, nu går resten av bara farten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Dödergök, du har så rätt! Det går som en dans nu.

   Delete
 2. Ibland behövs det lite kringgående rörelser innan kreativiteten lossnar!

  ReplyDelete

Please leave a message. You might need to check 'I am not a robot' before submitting your comment.
Ik word blij als je een opmerking achterlaat, je moet misschien 'I am not a robot' aanvinken voordat je nogmaals op 'Publish' klikt.